Zomermarkt Hoofdstraat

Markten en braderieën

Wij staan regelmatig op markten en braderieën. Op onze site zullen we laten weten waar en wanneer je ons kunt vinden. Dus als je het leuk vindt om onze artikelen in het echt te bekijken, kom dan gezellig langs! Onder het tabje 'home' vind je de jaaragenda.

Het ontstaan van Totally Kids

Totally Kids bestaat sinds november 2014 en is een lang gekoesterde droom van mij. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en heb daardoor veel te maken met speelgoed, kinderkleding en traktaties. Het leek me ontzettend leuk om dit te combineren in één winkel/webshop en dat is uiteindelijk Totally Kids geworden.

Ik heb zoals veel ouders een huis vol speelgoed. Door mijn ervaring in de kinderopvang waar ik gewerkt heb en natuurlijk door mijn ervaringen thuis, heb ik een grote passie ontwikkeld voor houten speelgoed: zonder batterijen en dus zonder extra geluid en lichtjes, stevig en sterk (het gaat jaren mee) en vaak heeft het ook een rustigere uitstraling dan ander speelgoed. De fantasie van de kinderen wordt door het spelen hiermee extra ontwikkelt, wat nog een voordeel is.

Het kleding assortiment dat nu op de site staat, wordt binnenkort vervangen. Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar er komen hele mooie producten aan waar ik erg trots op ben! Eerst nog even de huidige kleding in de uitverkoop, dus sla je slag want op=op!

En als laatste de gezonde(re) traktaties, dat is eigenlijk begonnen door verbazing. Onze oudste dochter kreeg op het kinderdagverblijf bij verjaardagen een traktatie, hartstikke leuk natuurlijk want het is tenslotte ook een feestje als je jarig bent! Maar tot mijn grote verbazing kreeg zij voornamelijk (veel) snoep en chips getrakteerd bij deze verjaardagen, iets wat ik als moeder dan weer niet nodig vond voor mijn kind van 2 of 3 jaar. Niet in de laatste plaats omdat dit soms 2 of 3 keer per week gebeurde en er dus wel heel erg veel gesnoept werd. Nu zijn wij thuis echt niet super streng, maar dit vond ik echt teveel. Ik ben het daarom eens bij andere moeders gaan navragen en toen bleek dat er meer moeders tegenaan liepen. Niet alleen bij kinderdagverblijven maar ook op basisscholen kwam dit veel voor. Nu zijn er steeds meer basisscholen waar je geen snoep meer mag trakteren (een ontwikkeling waar ik blij mee ben), maar daardoor vinden sommige ouders het wat lastiger om een traktatie te bedenken die èn gezond is èn leuk is om te trakteren. Om deze reden maak ik gezonde(re) traktaties, je kunt ze hier op de site vinden. Je kunt ze zien als inspiratie en zelf namaken thuis, maar als je er geen tijd voor of zin in hebt om het zelf te maken dan kun je ze ook bestellen en maak ik ze voor je.

Mocht je iets willen weten of als ik je ergens bij kan helpen dan hoor ik het graag,

Veel shop-plezier!

Groetjes Renske

 

 Volg ons ook op Facebook

 Volg ons ook op Pinterest